Thaisverkeersbureau.nl
Alles over toerisme in Thailand

Paspoort

Nederlanders moeten bij aankomst in Thailand in het bezit zijn van een geldig paspoort. Deze moet minimaal zes maanden geldig zijn vanaf de dag van binnenkomst.

Bij een verblijf van maximaal 30 dagen hoeven Nederlandse vakantiegangers geen visum aan te vragen. Alle toeristen die Thailand binnenkomen, dienen bij aankomst een ingevulde arrival/departure card te overleggen. Deze krijgt u in het vliegtuig.
Bij een verblijf van langer dan 30 dagen dienen Nederlandse vakantiegangers een visum aan te vragen. Dit kan via het Thaise consulaat in Amsterdam of bij de consulaire afdeling van de Thaise ambassade in Den Haag. Kijk op deze pagina voor de up-to-date regeling:
Thai consulate Amsterdam
 
 
Vanaf 26 juni 2012 is het bijschrijven van uw kind in uw paspoort niet meer mogelijk. Alle kinderen moeten dan over een eigen reisdocument beschikken. De geldigheid van alle kinderbijschrijvingen en kinderstickers vervalt per deze datum.

Thaise ambassade

Laan Copes van. Cattenburg 123
2585 EZ Den Haag
Tel: 070-3459703 en 070-3450766
Web: Thai embassy

Voor verstrekking van visa:

Laan Copes van. Cattenburg 123
2585 EZ Den Haag
Tel: 070-3450766, 070-3459703, 070-3452088, 070-3617955
Fax: 070-3451929, 070-3608743

Thais consulaat

Herengracht 444
1017 BZ Amsterdam
Tel: 020-4651532
Fax: 020-465 1543

Voor visa kunt u terecht van maandag tot en met vrijdag van 10.00-13.00 uur.